lauantai 1. marraskuuta 2014

~Postausta jälleen~


Täällä taas(heh)
Jäi Lunan 2v postaus tekemättä ja olen hyvin pahoillani siitä
Eivaan tunnu enään ajan riittävän kun pimeetä alkaa tulla jo puol neljä. Sitten pitäis tehä kouluhommat ja töitä 2viikossa :/ Mutta nyt kävin kuvaamassa kuvatarinaan taas vähän lisää. Mä tiiän että tää on hirveen sekavaa mutta seuraavaksi teen sitten varmaan kt:joka selveyttää tätä juonta  mikä tässä on. Muokkaukset sitten on mitä on koska uuten koneeseen ei ole ikävä kyllä vielekään ladattu gimppiä :'/ Mutta mennään kuvatarinaan joka kertoo edellisessä osassa *Klick* mainittuun ''Loiseen''. Olkaa hyvä!

Picfic:Sielunparsija


Loinen, toiselta nimeltään sielunparsija, on henkilö jokaa korjaa tuhoutuneen tai rikkoutuneen sielun. Yleensä kun sielunparsija on korjannut rikkoutuneen sielun, se lähtee. Mutta palaa lopulta hakemaan palkintonsa sielun korjaamisesta. Jokut ottavat sen elämän pituudesta, toiset syövät sielun sen lopettaessa elämänsä maanpäällä. Sielun voi korjata vain kerran. Jos se menee uudestaan rikki, kuolee. Jos sielu menee kahdesti rikki, sielunparsija ei saa mitään palkinnoksi ja heikkenee...

 *Verkkaisia askelia*

 *vilkaisee taakseen*

 ''Siitä on aikaa...''*pysähtyy ja katsoo kaukana olevaa hahmoa*


 *polvistuu toisen viereen ja alkaa mutista jotain* *avaa silmänsä*

 *Silmistä hiipuu eloisuus pois*


*sulkee silmänsä ja kaatuu*


Vihdoin omassa kehossa*Mulkaisee maahan kaatunutta nukkea*


Tuossa kehossa oleminen käy pitemmän päälle voimille...*sulkee silmänsä* Mutta ilman häntä


...


*nostaa kätensä hiljaa ilmaan* 


*valoa alkaa tulvia käden ympärille*


En saa ikinä tietää, kuka minä olen...

Jotkut harvat sielunparsijat voivat myös vaihtaa kehoa toisen kanssa.  Jos kehon omistaja suostuu vaihtoon tai toisessa kehossa ei ole sielua .

Sellasta tällä kertaa. Sanokaa suoraan onko liian sekavaa ja mikä teitä askarruttaa kun itse ''tekijänä'' ymmärrän kaiken... Eli kommentteihin mitä haluatte että selviää seuraavassa KT:ssa!

♥:lla Sara&Nuket

3 kommenttia: