perjantai 2. lokakuuta 2015

~Last one~


Kesä tuli ja meni.Paljon aikaa mutta mitään en saanut aikaiseksi.


Miksi?


Yksinkertaisesti joko unohdin nukkejen olemassa olon tai sitten en vain saanut mitään aikaiseksi.
Ja vaikka olisin halunnut postata en ole saanut vain tarpeeksi inspistä.

               Lisäksi olen tässä miettinyt että tekisin kokonaan uuden blogin. 

Miksi?
Tuntuu että en sovi enään nykyisen blogini muottiin, ja että saisin siitä oman näköisen olisi siinä ISO työ. Joten olisi helpompaa tehdä vain uusi blogi. Jatkaisin siellä kuvatarinan tekoa, mutta alottaisin sen alusta. 
Koska:

1. Minun on hirveän vaikea keksiä luonnetta Yurille ja Yumille nykyisessä kuvatarinassa
2. Nykyinen kuvatarina on mennyt niin paljon ohi aiheen ja niin paljon on muuttunut että en saa sitä yksinkertaisesti enään samalle radalle
3. Kuvatarinan teko innostaisi minua todella paljon, mutta aina kun alan tekemään sitä, tuntuu että olen umpikujassa, enkä pääse siinä yhtään eteenpäin. Sen sijaan että alkaisin pohtia miten pääsisin eteenpäin, luovutan ja unohdan koko homman. 

Siinä oli kolme ensimmäiseksi mieleen tulevaa asiaa.
Jättäsin nykyisen blogin toki pystyyn, mutta en enään kirjoittelisi tänne.

Joten näillä näkymin olen jättämässä tämän blogin. Hetki kun olen saanut uuden blogin pystyyn laitan tänne osoitteen. Olisi mukavaa jos kävisistte liittymässä sinne.


Ja nyt, mietin että joko minä postaan todella harvoin, tai sitten ostan uusia nukkeja koko ajan :D
Uusia nukkeja??

Kyllä, saanen esitellä uusimman komistuksen joka rantautui tänne tosin jo 18.8.Herra on siis taeyang Suzumura Rei ja rantautui tänne vähän niin kuin kaikki mun nuket.
Hieman vahingossa =D
Silloin kun tämä nukke malli julkaistiin olin ihan koukussa ja halusin tämän, mutta minun harmikseni nämä myytin loppuun ihan liian nopeasti. Sitten joskus tässä pullip stylen sivustoilla surfatessani tää osu mun silmiin ja pakkohan se nyt oli saada. 
Loppu vuonna en kyllä osta enään mitään muuta kuin vaatteita nukeille. Uuden nuken ostan sitten varmaan ensi kesänä, nää 8 pallo päätä riittä mulle vähäksi aikaa 

~Sara&Nuket~
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti